Hete familie sexverhalen

Het sexverhaal van mij en mijn tante

tante

Ik was net klaar met mijn examens. Mijn moeder had het geweldige idee om mijn tante eens te bezoeken voor een korte vakantie. Even bijkomen van alle stress zou me goed doen. Ze woonde immers heerlijk. En zo vertrok ik op die snik hete dag naar mijn tante Iris. Vrolijk begroette ze me toen ik er eindelijk was. Ze sloeg haar slanke armen om me heen. “Hoi Hans, je bent helemaal bezweet”, zei ze. “Trek eerst dat natte shirt uit”. “Ja, zou me graag even opfrissen, tante”, gaf ik toe. > lees dit verhaal

Ik moest denken aan mijn tante sex verhaal

tante

Zelfs op kantoor kon ik genieten van het mooie lente weer buiten. Dit had meer te maken met mijn collega. Ze zat tegenover mij aan een bureau. En vanaf mijn eerste werkdag was ik weg van haar prachtige borsten. Ze liep weleens waar tegen de veertig, en wat moet ik daarmee als twee en twintig jarige vraag je je dan wellicht af. Maar ik fantaseer nou eenmaal graag over hoe het zal zijn met een oudere vrouw. Wellicht heeft dat met een ervaring van een paar jaar eerder te maken. Ik werd betrapt > lees dit verhaal

Het sex verhaal van mij en mijn stiefdochter

Sinds een jaar heb ik een nieuwe vriendin. Het gaat goed en zo we hebben ook een leuk sexleventje. Dit verhaal gaat over een avontuurtje met de getrouwde dochter van mijn vriendin. Zij (Katrien) is 24 jaar. Vanaf het begin gaf Katrien me een vreemd gevoel. Ze keek naar me met vreemde ogen. Ik kon haar moeilijk inschatten. Ze had een goede band met haar moeder. Zij praten veel en open. Ook over sex en in mijn bijzijn. Dat gaf reeds genante toestanden en misschien daarom de echte oorzaak van > lees dit verhaal

Het familie sex verhaal van een gezin

Janneke zat gezellig met haar moeder in de keuken te praten en het ging natuurlijk over sex. Hoewel ze pas net zestien was geworden hadden ze een hoop om over te praten. Nog niet zo lang geleden had ze voor de eerste keer met haar tweelingbroer geneukt en waren toen door hun ouders betrapt. Deze waren niet boos geworden en het had er uiteindelijk toe geleid dat de hele familie bij elkaar in bed was beland. Ook was het niet bij die ene keer gebleven. Ze neukten regelmatig met elkaar en Janneke > lees dit verhaal