Over de buik van mijn BBW vrouw spuiten

bbw2

Ik ben Mark en ik wil wat sexy foto's delen die ik genomen heb van mijn vrouw. Al sinds ik me kan herinneren van ik op gezette vrouwen met een fors postuur. Tijdens mij studie kwam ik Marjolein tegen. Voluptueus was ze toen zeker nog niet maar gewoon een lekker geil mollige wijfje. Tijdens onze studiejaren begon haar sexy BBW lichaam zich steeds verder te ontwikkelen zonder dat we een relatie hadden. Hoe vaak ik ook zei dat ze er top uitzag altijd was het antwoord "Ja hoor er mogen wel wat > lees dit verhaal

Als geblinddoekt sletje geneukt door 2 mannen

sletje

Helaas moest ik die avond overwerken, net nu mijn man en ik heel de dag elkaar al opwindende sms-jes stuurde, om er thuis een spannende avond van te maken. We deden dat wel vaker, dat er een geile foto, of een fantasie werd gedeeld. Hij moest nu wachten tot ik hier weg kon. Zijn laatste sms was: “maak niet uit schatje, nu heb ik heel de avond de tijd om een fantasie van je te kunnen realiseren”. Het was door het contact van die dag al behoorlijk vochtig geworden in mijn slipje. Maar denkend > lees dit verhaal

Mijn persoonlijke pijpsletje

dc45872

Mijn vrouw is gek op mijn pik. Ze is er verslaafd aan en pijpt me soms meerdere keren per dag. Het maakt haar niet uit wanneer, zolang ze mijn warme zaad maar achter in haar keel voelt spuiten. Ook op de morgen toen ik deze foto gemaakt heb. S'morgensvroeg, nog half slapend voel ik haar hand over mijn been richting mijn kruis gaan. Meestal heb ik dan toch al wel een odol maar bij het voelen van haar hand over mijn toch al harde pik, en de steeds hardere rukken eraan zorgt er bij mij voor dat ik > lees dit verhaal

Geile sexfoto van mijn vriendin

dc10453

Mijn vriendin heb ik via internet dating website leren kennen, en zoals dat gaat was het eerst wat over en weer mailen tot we gingen chatten via msn. Tijdens een avondje msn'en raakte we in gesprek over sexuële behoeften en al snel hadden we een geil gesprek over hoe het de eerste keer tussen ons zou zijn. Marieke haar meest geile fantasie is het hebben van buitensex op het strand of in de duinen. Het wind haar op om een zacht briesje over haar naakte lichaam te voelen gaan terwijl ze gebeft > lees dit verhaal